0878 635 206 dr.milkov@gmail.com

Над 42 години клиничен опит, от които 25 в чужбина. Индивидуален подход към всеки пациент. Изполване на методи на конвенционална и комплементарна медицина с цел по прецизна диагноза и определяне методи на лечение. Има 22 научни публикации в областа на нефрологията, както и различни курсове на Американската Сърдечна Асоциация, като спешна педиатрия, травматология и кардиология. Има регистрации като лекар в медицинските асоциации на ЮАР и Република Ирландия.

Спецализация

Семейна медицина

Комплементарна медицина

Нефрология

Опит

1976

Завършва медицина във ВМИ София. Работи като ординатор в Транспортна болница – София.

1981

Започва да работи като асистент към Катедра по Нефрология – 1ва Нефрология МА София. Последователно взема специалност по вътрешни болести и след това по нефрология. Избран е за главен административен асистент към катедрата и за секретар на Нефрологичното дружество в България.

1991

Емигрира в ЮАР и работи като нефролог, завеждащ център по хемодиализа в Болница Барагуанат, Йоханесбург. Това е най-голямата болница в южното полукълбо (по Гинес). Последователно работи и в други университетски болници. Специализира и получава диплома в областа на китайската медицина. През 2005 започва в собствен кабинет като семеен лекар и нефролог и доктор по китайска медицина и иглотерапия.

2008

Завръща се закратко в България и заминава за Република Ирландия, където практикува за 2 години като семеен лекар. От 2011 работи към международна медицинска компания в Азия. От 2015 се завръща в България и работи като специалист нефролог и семеен лекар в различни медицински центрове. Междувременно започва и самостоятелна практика в поликлиника Божурище.

Изяви

Карта

Аджибадем Сити клиник

Blvd.Tsarigradsko shose 66A

Приемни часове

Всеки Ден
По заявка

Аджибадем Сити клиник Младост 0700 13 127

ДКЦ - Пета Градска Болница
0878 635 206

Работи с направления по НЗОК в Пета Градска Болница.

 Аджибадем Сити клиник Младост