0878 635 206 dr.milkov@gmail.com

Над 45 години клиничен опит, от които 25 в чужбина. Индивидуален подход към всеки пациент. Изполване на методи на конвенционална и комплементарна медицина с цел по прецизна диагноза и определяне методи на лечение. Има 22 научни публикации в областа на нефрологията, както и различни курсове на Американската Сърдечна Асоциация, като спешна педиатрия, травматология и кардиология. Има регистрации като лекар в медицинските асоциации на ЮАР и Република Ирландия.

Спецализация

Семейна медицина

Комплементарна медицина

Нефрология

Опит

1976

Завършва медицина във ВМИ София. Работи като ординатор в Транспортна болница – София.

1981

Започва да работи като асистент към Катедра по Нефрология – 1ва Нефрология МА София. Последователно взема специалност по вътрешни болести и след това по нефрология. Избран е за главен административен асистент към катедрата и за секретар на Нефрологичното дружество в България.

1991

Емигрира в ЮАР и работи като нефролог, завеждащ център по хемодиализа в Болница Барагуанат, Йоханесбург. Това е най-голямата болница в южното полукълбо (по Гинес). Последователно работи и в други университетски болници. Специализира и получава диплома в областа на китайската медицина. През 2005 започва в собствен кабинет като семеен лекар и нефролог и доктор по китайска медицина и иглотерапия.

2008

Завръща се закратко в България и заминава за Република Ирландия, където практикува за 2 години като семеен лекар. От 2011 работи към международна медицинска компания в Азия. От 2015 се завръща в България и работи като специалист нефролог и семеен лекар в различни медицински центрове. Междувременно започва и самостоятелна практика в поликлиника Божурище.

Изяви

Карта

Аджибадем Сити клиник

Blvd.Tsarigradsko shose 66A

Приемни часове

Всеки Ден
По заявка

Аджибадем Сити клиник Младост 0700 13 127

Аджибадем Сити клиник Околовръстен път
0700 13 127

Работи с направления по НЗОК.
Определени дни

 Аджибадем Сити клиник Младост